avXperten

Strømstik Han 5,5mm (m/skrueklemmer) - Goobay

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Goobay strømstik Han med 2 skrueklemmer. Det er et strømstik på 5,5mm.

Med denne strømstik adapter kan du hurtigt tilkoble 2 ledere fra et afisoleret kabel til et 12V DC strømstik.

Lederne monteres hurtigt med skrueklemmer. Du skal ikke til at lodde eller crimpe. Du skal bare bruge en lille skruetrækker til at skrue skrueklemmerne sammen om lederne.

Har du fx en 12V-strømforsyning, hvor stikket er gået i stykker, eller skal du bruge din strømforsyning til noget udstyr med et andet stik end det allerede monterede, så kan du nemt og enkelt benytte dette strømstik med skrueklemmer.

Du kan også lave dine egne forlængerkabler ved at benytte et tilsvarende Hun-stik med skrueklemmer. Ved at skrue et Han/Hun stik i hver sin ende af et kabel, får du helt enkelt et forlængerkabel med 5,5 mm stik til din eksisterende strømforsyning.

Dette stik er 5,5 mm i diameter, hvilket er et af de allermest brugte standardstørrelser til denne type stik. Stikket er dimensioneret til 12V, men du kan naturligvis også bruge dette stik, hvis dit udstyr kun bruger 5V.

Du kan også bruge stikket, hvis et af dine kabler går i stykker. Enten kan du vælge at købe et helt nyt kabel, eller du kan sætte nyt stik på. Ved at lave dine reparationer selv sparer du penge i forhold til at købe et nyt kabel med det rigtige stik.

Fordelen ved en skrueklemme er, at det er nemt og hurtigt at erstatte et stik. Kablets ledere skrues hurtigt på plads, og så kan du bruge kablet igen. Du skal ikke til at lodde eller på anden vis tilvirke stikket.

Specifikation:
- Stik type 1: Strømstik Han.
- Stik type 2: Terminalblok 2-polet.
- Klemme type: Skrueklemmer.
- Størrelse: 5,5 mm.
- Antal: 1.

Varenummer: 14950

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg