USB-C Dock

Her kan du få en USB-C Dock. Med en USB-C Dock kan du tilslutte dock til MacBook eller andre computere med USB-C stik. Tilslut mange forskellige stiktyper.

Læs mere om USB-C Dock

USB-C Docking station - Mange stiktyper - Online hos avXperten.dk

Din USB-C docking station forbindes til din computer via USB C - eller USB 3.1 - porten. En USB-C docking station er en boks med en række forskellige indgange. USB C standarden er revolutionerende indenfor USB teknologien og med USB-C kabler kan du oplade selve din computer. Årsagen er at USB-C kan levere 100 watt ved 5 ampere og 20 volt. Udover hurtig og effektiv opladning kan USB-C stik også overføre data dupleks - data kan altså gå begge veje samtidig. På den måde, kan din computer modtage og sende data til den samme eller forskellige enheder samtidig. Sidst men ikke mindst kan USB-C forbindes til andre enheder med eksempelvis DisplayPort eller HDMI.

Her bruger du en USB-C dock

I dag leveres flere og flere bærbare computere med USB C stik, herunder den nyeste MacBook. USB C stikket måler 8,4 mm i bredden og 2,6 mm i højden. Det rigtigt smarte ved USB-C er, at de både kan bruges til dataoverførsel, men også kan oplade din computer. Men man kan hurtigt blive frustreret, når man finder ud af, at der kun er én USB C port. Løsningen på denne udfordring er en USB C dockingstation. Dockingstationer er ikke blot enkle porthubs, men forvandler en enkelt USB port til en mangfoldighed af muligheder. Alt efter hvilken USB-C dock du vælger, kan du forbinde din computer til USB 3.0, HDMI, ethernet og meget mere.

Mange stik til samme port

I de nyeste MacBooks og bærbare vil du i stigende grad se USB-C porte. Også kaldet USB 3.1 superspeed+. USB standarden har indtil for nylig ikke ændret sig meget siden 1990’erne, men med USB C er der sket enorme fremskridt. USB C er bagudkompatibel med alle tidligere standarder, hvis du bruger en adapter. USB C er også kompatibel med en række andre standarder end blot USB. Herunder DisplayPort, HDMI og VGA. USB C stikket er meget mindre end det traditionelle USB stik, og i dag er det nødvendigt med mindre stik, da vores bærbare enheder bliver mindre og mindre. Med en USB C dockingstation kan du altså forbinde mange forskellige typer af stik med hinanden.

USB-C dock på kontoret og i hjemmet

Du kan med fordel både bruge En USB-C docking station på arbejdspladsen eller i hjemmet. På arbejdspladsen er der mange forskellige enheder, som skal forbindes til din computer. Først og fremmest skal der tilføres strøm via USB C-stikket. Derudover er du nok koblet op på en fælles printer eller kopimaskine eller benytter en mus. Arbejder du med grafisk arbejde, kan det være, du også har tilsluttet specialiserede redskaber som eksempelvis en tegneplade. Derhjemme har du brug for en række af de samme ting som på kontoret. Men derudover kan det være, at du gerne vil koble din computer sammen med din projektor, der har et HDMI kabel. Eller at du gerne vil tilslutte et eksternt lydkort, så du kan få surround sound funktion på din bærbare.

USB C er fremtiden

USB C er den nye standard inden for USB stik. USB C har 24 ben og kan transportere data og strøm mellem to forskellige enheder. Stikket er vandret og usb c kablet er symmetrisk, så du kan ikke vende stikket forkert. På moderne computere kommer alle udgange - også til opladning - til at være USB C. Da USB C vil være den eneste indgang, betyder det, at du heller ikke kan sætte USB C i den forkerte port. Ud over at være ekstremt brugervenlig har USB C standarden en teoretisk hastighedsgrænse på 1.250 MB/s. Det er helt ekstremt hurtigt i forhold til hvad vi tidligere har kendt til.

Find den rette USB C Docking station her

Selv om USB-C måske tager et stykke tid for at blive fuldt standardiseret, forenkler disse dokker processen. Derfor kan du få stor glæde af en USB C dock allerede nu. Der er et hav af tilslutningsmuligheder og funktioner, du kan benytte, når du bruger en USB C dock. Du kan se vores store udvalg af USB C dockingstationer her på vores hjemmeside, hvor vi også fortæller om specifikationerne for de enkelte modeller. Hvis du er i tvivl om, hvilken USB C dock, der bedst opfylder dine behov, skal du endelig kontakte os. Vores engagerede og professionelle team er til for vores kunder, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe.

Med integrationen af den nye USB standard, USB-C, kommer der nogle virkeligt spændende produkter på markedet. Blandt dem er en række multifunktionelle og multikompatible USB-C dockingstationer. En USB-C dock kan forbindes til et hav af forskellige enheder og er bagudkompatibel med tidligere USB standarder. Derfor kan du bruge usbc dock både sammen med ældre computere og de nyeste MacBooks, der udelukkende har en USB C port. USB-C porten skal både bruges til at oplade din MacBook, til at forbinde eksterne enheder og til at overføre data. Derfor får du hurtigt brug for en USB-C dockingstation. Find også en smart luft blæser i vores store sortiment.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007