YouSee Antennekabel

Antennekabel som er godkendt til brug med YouSee og Stofa bokse. Antennekable der er certificeret Yousee Ready og Stofa Approved.

Filtrér
Sortering

Læs mere om YouSee Antennekabel

YouSee- og Stofa-godkendte antennekabler

Antennekablerne her har fået certifikatet ”Stofa Approved” og/eller ”YouSee Ready”, hvilket betyder at antennekablerne helt sikkert med de to udbydere.

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger et antennekabel?

Bliv klogere på skærmning af antennekabler, så du er i stand til at vælge det antennekabel som passer til dit behov.

Dobbeltskærmet antennekabel i mange længder

Her på vores side garanterer vi dig et stort udvalg af dobbeltskærmede antennekabler i forskellige længder. Selvfølgelig nøje udvalgt iht. vores høje standarder og kvalitetskrav, så du som kunde, er sikret det bedste udvalg.

Fuldmonteret eller hjemmelavet?

Vil du sikre dig den bedste kvalitet, så bør du vælge et fuldmonteret, dobbeltskærmet antennekabel med ferrit filter og en solid kobberkerne. Det garanterer dig et langt bedre signal end hvis du selv samler dit kabel, især hvis det er et YouSee og Stofa certificeret kabel du køber.
Med et færdigmonteret højkvalitetskabel er du sikker på, at du kan modtage det digitale signal uden problemer. Det digitale signal er, desværre, mere udsat for støj end det gammeldags analoge signal, og derfor er det meget vigtigt at beskytte signalets vej fra antennestikdåsen til fladskærmen bedst muligt.

Antenneledninger er sarte i forhold til andre typer ledninger. Især hvis de har en kompakt kobberkerne, da denne kan knække hvis kablet bukkes for skarpt, f.eks. rundt om hjørner.
Kabler, der kun er skærmet, har som regel kun et trådnet under kappen og ikke, som de dobbelt skærmede, en folie og et trådnet, og det kan derfor miste sin beskyttende evne, hvis kablet bukkes for skarpt.
Dermed skal så ikke være sagt, at du godt kan bukke et dobbeltskærmet antennekabel skarpt, da det stadig indeholder en kompakt kobberkerne, der kan knække og dermed afbryde signalet.

YouSee og Stofa certificeret

Vælger du et coax kabel, der er YouSee og Stofa certificeret, så er du godt dækket ind, da disse kabler er testet af YouSee og Stofa for at se om de lever op til YouSee og Stofas standard for HF-tæthed. At et tv kabel er HF-tæt betyder at det er høj frekvent beskyttet, da det generelt er de høj frekvente kanaler der er mest udsatte for udefrakommende støj.
Oplever du at billedet på fladskærmen knitre, eller at der er streger i billedet, så kan du godt regne med at antenneledningen ikke er HF-tæt eller at afskærmningen er blevet brudt et imellem antennestikdåsen og fladskærmen, og det kan derfor godt betale sig at udskifte kablet.

Hvor lang må antenneledningen være?

Jo kortere kablet er, jo mindre risiko er der for forstyrrelser. Prøv derfor at finde et kabel, der er så kort som muligt. Kablet må helst ikke være mere end 10 meter imellem antennestikdåsen og fladskærmen. Skal kablet være længere end 10 meter, så begynder signalet at tabe så meget i styrke, at du får udfald og pixelering på skærmen, og et uldent billede og dårlig lyd.
For at forhindre dette, kan du være nødt til at investere i en antenneforstærker, hvis din fladskærm står eller hænger længere væk fra antennestikdåsen end 10 meter.

Antenneledning klassificering

Antennekabler klassificeres efter hvor meget signalstyrke kablet taber for hver 100 meter, hvor godt skærmet det er overfor støj og hvor god lederevnen er i inderlederen i selve kablet.
Klassificeringen hedder A, A+ og A++. Jo højere klassificeringen er, desto bedre er kablet til at viderebringe signalet til dit fjernsyn. YouSee og Stofa anbefaler kabler med A, A+ og A++ klassificering. Som et minimum skal kablet kunne godkendes i klasse A for at du kan være helt sikker på, at det lever op til minimumskravene vi har i Danmark.

Valg af TV kabel

I sidste ende er det en smagssag, hvilken type antenneledning du vælger, men for at få det meste ud af din fladskærm - og især hvis det drejer sig om en af de helt nye med super skarp opløsning - så gør du dig selv en tjeneste ved at investere i det rigtige coax kabel med de rigtige stik.
Din garanti for at få et kabel der med 100% sikkerhed lever op til kravene en kvalitetsbevidst bruger har, er ved at vælge et kabel med den bedste klassificering. Fuldmonterede kabler er den bedste løsning, medmindre du lever af at samle kabler til TV-installationer og dermed ved hvad du begiver dig udi, hvis du vælger at samle dit kabel selv.
Vi har et stort udvalg af fuldmonterede kabler med den højeste klassificering. Alle vores kabler lever op til den strenge standard YouSee og Stofa har sat op, og dermed ved du, at du ikke får et dårligt kabel ved at købe det her.

I denne kategori finder du antennekabel som er godkendt til brug i YouSee og Stofa-installationer. Antennekablerne her har fået certifikatet ”Stofa Approved” og/eller ”YouSee Ready”, hvilket betyder at antennekablerne helt sikkert virker sammen med YouSee og Stofa bokse.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007