avXperten

DAB+ Radio 15W (m/USB/SD) Sort - Blaupunkt RXD 35

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Juli)

DAB+ radio med FM og RDS i et flot sort træ kabinet med alarmfunktion, USB-port og SD-kortlæser.

Blaupunkt RXD 35 er den ideelle radio til køkkenet eller kontoret. Den har en DAB+ og FM-tuner med RDS, samt USB-port og SD-kortlæser der kan bruges til musikafspilning. Du kan også bruge radioen som vækkeur.

Radioen har klassisk design og fuld lyd. Kombinationen af det mørke træ i kabinettet og den matte glatte front med højttalergitteret lavet af metal giver radioen en rigtig flot finish. Materialerne er af høj kvalitet.

Blaupunkt RXD 35 har en klar og fuld lyd. Dette sikres af førsteklasses højttaler. Nyd radioen i krystalklar kvalitet uden støj.

Radioen har direkte tilslutninger for USB og SD kort, så du kan afspille musikfiler fra din smartphone eller en musikafspiller via sub eller mp3 filer fra et SD kort.

Radioen har RDS, så på kompatible radiostationer, vises yderligere oplysninger om programmet eller den aktuelle sang på displayet. Radioen har DLS som er rullende tekster i displayet.

Du kan også bruge radioen som clockradio. Der er indbygget vækkeur og alarm med to alarmtider. Brug RXD 35 som vækkeur og lad det vække dig med din yndlings radiostation eller med klassiske alarmtoner. Du kan indstille to separate alarmtider på Blaupunkt-radioen.

Der er mulighed for lagring af 20 stationer. 10 for DAB og 10 for FM. Radioen har hovedtelefonudgang.

Radioen er energibesparende i overensstemmelse med de mest moderne krav (ERP 2). Strømforbruget i standby-tilstand er under 1 watt.

Der medfølger strømadapter.

Specifikation:
- Hovedtelefonstik: Ja.
- Radio: DAB+, FM.
- Vækkeur: Ja.
- Funktioner: Snooze (slumrefunktion), Sleep timer.
- Display: LCD.
- RDS: Ja.
- Tilslutning: USB 2.0, SD-kort.
- Effekt: 5W.
- Forprogrammerede stationer: 20.
- Farve: Sort/Sølv.
- Størrelse (B x H x D): 225 x 125 x 135 mm.

Varenummer: 15294

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg