avXperten

Retro DAB+ Radio (DAB+/FM) - Mørkt træ

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

DAB+ Radio i lækkert Retro Design der giver vækker minder om en tid fra før TV - hvor FM-radioen var midtpunktet.

Denver introducerer en superlækker DAB+ radio med indbygget digital FM-tuner. På den måde får man den nyeste teknologi, men i nostalgisk indpakning der gør sig rigtigt godt i ethvert hjem.

Med de digitale DAB-kanaler kan du tage flere forskellige radiokanaler end på det traditionelle FM-frekvensbånd. Det nye DAB+ frekvensbånd understøtter endnu flere kanaler end det traditionelle frekvensbånd.

Et langt større antal kanaler betyder også, at der på DAB+ radio findes langt flere specialiserede radiokanaler, så du kan finde DAB+ kanaler, der beskæftiger sig præcist med dine interesser.

Denne DAB+ Radio har indbygget ur og clockradio.
Som clockradio har den både sleep-funktion, hvor den slukker for musikken efter den forudindstillede tid og snooze-funktioon der giver mulighed for at trække alarmen lidt længere. Clockradioen anvender alarmtone eller radio.

DAB+ radioen har også en 3,5mm AUX indgang, så du har mulighed for at tilslutte din SmartPhone eller an anden afspiller og bruge DAB+ radioens indbyggede højttalere til at høre musikken.

Der er en lydudgang til høretelefoner eller du kan bruge denne udgang til at tilslutte DAB+ radioen til et eksisterende anlæg, hvor du måske har nogle kraftigere højtalere, men som ikke kan modtage DAB-signaler.

DAB+ Radioen tilkobles den med den medfølgende 230V adapter. Den kan også tilkobles via batterier (medfølger ikke).

Radioen er udført i et meget klassisk retro design med buede kurver. Farverne er klassisk mørt træ og beige plast. Denne radio findes også her på siden i et gråt design, hvis det passer bedre ind hos dig.

Radioen bruger 4x C batterier (medfølger ikke).

Specifikationer:
- DAB+ Radio med indbygget FM-radio
- Indbygget clockradio med vækning
- Snooze og sleep timer funktion
- Effekt: 2 x 2W
- 20 skridts elektronisk volumenstyring
- Multifunktions LCD display
- Tilslutning: 230V (adaptermedfølger) / batterier (medfølger ikke)
- 250x155x110 m
- Vægt: 1,5 kg
- Farve: Mørkt træ / beige

Varenummer: 13135

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg