avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Februar)

Lækker bærbar DAB+ Radio i Retro Design, der er en blanding mellem den klassiske transistorradio og en moderne digital radio - Mørke og lysegrå farve.

Denne DAB+ Radio har som en ekstra funktion også indbygget ur og alarm.
Denne DAB+ radio har en 3,5mm AUX indgang, så du har mulighed for at tilslutte din SmartPhone eller an anden afspiller og anvende DAB+ radioens indbyggede højttalere til at lytte til musikken.

Der er også en lydudgang til høretelefoner eller du kan anvende denne udgang til at tilslutte DAB+ radioen til et eksisterende anlæg, hvor du måske har nogle kraftigere højtalere, men som ikke kan modtage DAB-signaler.

Med de digitale DAB-kanaler kan du tage flere forskellige radiokanaler end på det traditionelle FM-frekvensbånd. Det nye DAB+ frekvensbånd understøtter endnu flere kanaler end det traditionelle frekvensbånd.

Et langt større antal kanaler betyder at der på DAB+ radio findes langt flere specialiserede radiokanaler, så du kan finde DAB+ kanaler, der beskæftiger sig præcist med dine interesser.

DAB+ Radioen tilkobles den medfølgende 230V adapter. Den kan også tilkobles via 4 x C-batterier (medfølger ikke). Batterierne sikrer at alarmen ikke nulstilles ved strømsvigt.

Den bærbare DAB+ radio er i et design af sort ramme og grå/metallic front. Designet blander det klassiske transistor-look med den moderne brugervenlighed som digital display og tuner med digital søgning efter stationer.

Hvis den sorte farve ikke lige passer til dig, så har vi også en anden model her på siden der er udført i grå farver.

Specifikationer:
- DAB+ Radio med indbygget FM-radio
- Minijack ind og udgang.
- Indbygget clockradio med vækning
- Effekt: 4W RMS
- 20 skridts elektronisk volumenstyring
- Multifunktions LCD display
- Tilslutning: 230V (adaptermedfølger) / 4 x C-batterier (medfølger ikke)
- 220x90x170 m
- Vægt: 834 g
- Farve: Grå

Varenummer: 13138

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort