avXperten

Retro DAB+ Radio (DAB+/FM) - TFT Display - Grå

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Retro DAB+ Radio (DAB+/FM) - TFT Display - Grå

Super moderne DAB+ radio i rent moderne design, der stadig har en nutidig Retro fremtoning.
Denne DAB+ Radio har et lækkert indbygget TFT display, så du nemt kan få alle de ekstra informationer, der kan sendes ud sammen med DAB-signalet. Informationer, som hvilket program eller nummer lytter du til lige nu, hvad næste indslag er osv., vises i det lækre 2,4’’ farve display.

Med denne DAB+ radio kombinerer Denver det klassiske moderne retro-look med det moderne bruger interface for at opnå det bedste fra begge verdener.

Med de digitale DAB-kanaler kan du tage flere forskellige radiokanaler end på det traditionelle FM-frekvensbånd. Det nye DAB+ frekvensbånd understøtter endnu flere kanaler end det traditionelle frekvensbånd.
Et langt større antal kanaler betyder, at der på DAB+ radio findes langt flere specialiserede radiokanaler, så du kan finde DAB+ kanaler, der beskæftiger sig præcist med dine interesser.

DAB+ radioen har indbygget teleskop antenne, så du har mulighed for trække den ud, hvis der er behov for det.
Denne DAB+ Radio har indbygget ur og alarm.

Der er en lydudgang til høretelefoner eller du kan anvende denne udgang til at tilslutte DAB+ radioen til et eksisterende anlæg, hvor du måske har nogle kraftigere højtalere.

DAB+ Radioen tilkobles den medfølgende 230V adapter. Den kan også tilkobles via 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Denne DAB+ Radio fra Denver er udført i et utroligt lækkert design. De 2-tonede grå nuancer med mørk ramme, der går igen i knapperne på den lysere front får denne DAB+ radio til at fremstå som et virkeligt High End produkt. Knapper og deres placering er harmonisk og passer ind i det overordnede design.

Hvis det afdæmpede farve-udtryk ikke lige falder i din smag, så tilbyder vi samme model, hvor rammen er udført i sort, der skaber en lækker kontrast til de grå nuancer.

Specifikationer:
- DAB+ Radio med indbygget FM-radio
- Indbygger 2,4’’ TFT farveskærm
- Indbygget clockradio med vækning
- Effekt: 1W RMS audio output
- 20 skridts elektronisk volumenstyring
- Tilslutning: 230V (adapter medfølger) / 4 x AA-batterier (medfølger ikke)
- 220x170x110 mm
- Vægt: 720 g
- Farve: Grå – Soft-look

Varenummer: 13140

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg