Intel CPU: Ny vinder på Markedet for Bærbare Computere!

Intel CPU: Ny vinder på Markedet for Bærbare Computere!
Billede af en CPU, via canva.com
17. februar 2023 kl 09.33
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Intel har tidligt i 2023 udgivet en ny CPU til bærbare computere, som kan være skelsættende for standarden inden for bærbare computere. CPU’en der er tale om hedder Intel Core i9-13950HX.

Den nye CPU til bærbare har hele 24 kerner og 32 tråde, hvilket umiddelbart vil gøre CPU’en til en af de mest eftertragtede CPU’er på markedet for bærbare computere.

Udover at have 24 kerner og 32 tråde, har CPU’en også hele 5,5 GHz ved maksimal ydelse, samt 36 GB hukommelse i form af L3 cache.

Vinder over de fleste andre CPU’er i tests

Intel har i årevis siddet tungt på markedet for CPU'er til både stationære computere og bærbare computere.

De første benchmarks for den nye Intel CPU til bærbare computere, er begyndt at komme, og CPU’en ser ud til at endnu engang kunne outperforme andre CPU’er uden problemer.

I en test hvor bærbare CPU’ers FPS blev målt i spillet Counter-Strike Global Offensive, målte Intel Core i9-13950HX i gennemsnit en FPS på hele 370, og var overlegent den bedste CPU, hvor den andenbedste CPU havde en gennemsnitlig FPS på 293.

Det var i mange test tilfældet, at Intel Core i9-13950HX overlegent var den bedste CPU, og derfor kan man forvente, at dette har sat en ny standard i forhold til hvad de bedste CPU’er til bærbare computere skal kunne yde.

AMD Ryzen serien har en stor konkurrent i Intel, og vi følger løbende kampen mellem de to store CPU giganter.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg