USB-C kabel (C til A)

Her finder du forskellige USB-C til USB-A Han kabler, der gør at du nemt og enkelt kan tilslutte dit udstyr til din nye computer med USB-C.

Filtrér
Sortering

Læs mere om USB-C kabel (C til A)

Lydklip: Hør om fordelene ved USB-C kabel (0:26)

Lær alt om USB-kabler!

USB-A, USB-B og USB-C - her lærer du om de forskellige stik og datahastighederne USB-kablerne.

USB-C-A kabel - USB-C til USB type A - mange længder og farver

USB kabler og indgange er de seneste 15 år blevet standarden inden for teknologier til dataoverførsel. Uanset om du bruger en Mac, en Windows-baseret computer eller har en smartphone, er det stor sandsynlighed for, at du benytter et USB kabel til dataoverførsel.

USB står for Universal Serial Hub, og siden introduktionen i midten af 1990’erne er der kommet en række nye kabler til familien.Det klassiske flade A han til A han stik kender de fleste af os nok. Men i dag har vi også USB B micro stik, som bruges til at oplade mange smartphones herunder Android og Nokia telefoner. Det større USB B benytter vi ofte til at forbinde vores computer med vores printer eller andre større eksterne enheder. Nu er det seneste skud på stammen ude, det ultrahurtige og reversible USB C, eller USB 3.1 superspeed, som det også kaldes.

USB C beskrivelse

USB C, eller USB 3.1 er et 24-bens USB kabel, der kan transportere data og strøm mellem to forskellige enheder. Kablet er symmetrisk, og stikket er vandret. Der er tale om et reversibelt stik, som kan vendes begge veje, og ikke kan tilsluttes forkert. USB 3.1 har en teoretisk hastighedsgrænse, der er steget 100 % siden USB 3.1 superspeed. Dermed er superspeed+ oppe på en teoretisk hastighedsgrænse på 1.250 MB/s. Gennemsnitshastigheden ligger dog normalt på 700 MB/s alt efter hvilken enhed du benytter sammen med kablet.

USB 3.1 kabel eksempler på brug

En helt unik feature ved USB type C kabler er, at de kan sættes i en serieforbindelse - en daisy chain. Det betyder, at du eksempelvis kan forbinde din computer med dit kamera, som igen forbindes med en tredje enhed osv. Der findes dog endnu ikke mange teknologier på markedet, der understøtter denne mulighed.

USB C bliver spået til at blive den nye standard inden for bærbare, notebooks og MacBooks. Du kan tilslutte din nye bærbare med USB 3.1 kabel med f.eks. dit keyboard, som har standard stikket USB A ved hjælp af en adapter. På den måde skal du altså ikke investere i en helt ny gear-park, når du går over til USB type C. USB C stikket er lidt større end USB B micro, og har målene 8,4 mm i bredden og 2,6 mm i højden. USB C stikket er efterfølgeren til det populære USB 3.0 stik.

USB type C superspeed+

Både USB 3.0 og USB 3.1 har med sine høje overførselshastigheder bevist, at den høje hastighed ikke blot påvirker varigheden af dataoverførsler. Det betyder også, at eksempelvis din telefon bliver opladet hurtigere end med tidligere generationer af USB stik.

Med en USB 3.1 port i din computer eller MacBook kan du oplade din computer ved hjælp af USB stikket. Det skyldes, at USB 3.1 kan levere 100 watt ved 5 ampere og 20 volt. Det er målet for konsortiet bag USB teknologien, at USB C skal være fremtidens standard indenfor USB indgange og kabler. Endnu en fordel ved både USB 3.0 og USB 3.1 er, at du kan overføre data begge veje samtidig. Det er altså muligt, at overføre data til eksempelvis din eksterne harddisk samtidig med, at din computer modtager data fra harddisken.

Vi fører USB 3.1 superspeed+

Vi er på forkant med udviklingen, og derfor har du muligheden for at købe de nye USB C kabler hos os. USB 3.1 er fremtiden indenfor USB teknologien, og med tiden vil der være nærmest ubegrænsede muligheder for, hvad du kan bruge det til. Her på vores side kan du finde vores store udvalg af USB C ledninger, som findes i mange forskellige længder og farver.

Moderne teknologi behøver jo ikke kun at handle om tekniske specifikationer, men må gerne udstråle personlig stil. Det er i hvert fald vores holdning. Du behøver ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, ydeevne, pris eller look, når du handler hos os. Vores team af engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi leverer over hele landet enten til din privatadresse eller til det nærmeste posthus, alt efter hvad der passer dig bedst.

USB C stik, eller USB 3.1 speedpower+, er det nyeste hit inden for USB teknologien. En af de bedste features ved USB C stikket er, at det ikke kan vendes forkert, og er dermed svært at bruge forkert. En anden fordel ved USB 3.1 kabler er, at dataoverførslen sker ved utroligt høje hastigheder på op mod 10 Gbps, eller 1.250 MB/s. Endelig er det meget hurtigere for dig at oplade din telefon, når du benytter et USB 3.1 kabel. Hos os kan du naturligvis både finde USB C kabler og USB A til USB C kabler, så din computer bliver kompatibel med dine nye USB C enheder.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007