avXperten

Original Apple adapter (USB-C til VGA/USB)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Originalt Apple produkt.

VGA adapter som overfører billede og lyd fra en MacBook med USB-C til en enhed med en VGA indgang. F.eks. en fladskærm.

Denne VGA adapter til MacBook med USB-C spejler det du ser på din MacBook med USB-C og viser det på en større skærm.
Adapteren gør det muligt at se både home screen, billeder, videoer, musik, browser, apps og meget mere, direkte på din skærm.

Med USB-C Digital AV Multiport-adapteren kan man tilslutte en MacBook med USB-C-port til en VGA-skærm, med en almindelig USB-enhed og et USB-C-opladningskabel tilslutte samtidigt.
Med denne adapter kan man også spejle det som vises på MacBook-skærmen til en VGA-kompatibelt TV eller skærm op til 1080p HD.
Denne USB-C VGA adapter kan også bruges til afspilning af video, ligesom biografer. Tilslut nemt adapteren til USB-C porten på MacBooken også til TV eller projektor med hjælp af VGA-kabel (sælges separat).

Brug et standard USB-porten til at tilslutte enheder som flashenheder og kameraer eller USB kablet til at oplade og synkronisere iPhone, iPad eller iPod. Man kan også tilslutte et opladningskabel til USB-C porten hvis man vil oplade MacBooken.

VGA adapteren skal ikke installeres eller konfigureres. Den indsættes blot i MacBook med USB-C og direkte ind i skærmen.

USB 3.1 (SuperSpeed+) eller USB-C er præciseret til en overførselshastighed på 10 Gbps. Det er 20 gange hurtigere end USB 2.0.
Hastighedsforøgelsen kommer fra ekstra ben på USB 3.1 stikket. USB 3.0 har 24 ben i modsætning til USB 2.0, der kun har 4 ben.

En anden stor fordel ved et USB 3.1 / USB-C stik er at kablet er vendbart, det vil sige at USB 3.1 stikket ikke kan sættes forkert i en USB port.

Kan anvendes til alle Apple enheder med USB-C stik.

Varenummer: 10450

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg