avXperten

Denver VR m/Remote - Virtual Reality 3D briller

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Uge 34)

Med Denver VRC-22 3D Briller og en SmartPhone kan du nemt og enkelt træde ind i en helt anden verden og få en oplevelse af at leve dig fuldstændigt ind i en anden virkelighed.

Der medfølger en smart bluetooth fjernbetjening, der giver dig mulighed for nemt og enkelt at integrere den virtuelle verden du befinder dig i. Fjernbetjeningen har et multi-funktions joystik og en række knapper der giver rig mulighed for at interagere med den virtuelle verden.

De fleste større biograffilm vises efterhånden i 3D og selv de mindre biografer har sale hvor de kan vise film i 3D. Virtual Reality er stadig et problem i biografen, da filmen skal spille sammen med den enkelte og det er ikke nemt når der sidder en fuld sal.

Med en SmartPhone og en VR-App, kan du med en Virtual Reality 3D brille, som Denver VR-21, få den totale Virtuelle oplevelse hjemme ved dig selv.

Denne VR-Brille fra Denver passer til alle SmartPhones fra 4,7’’ til 6,5’’, hvilket betyder, at stort set alle SmartPhones kan anvendes sammen med denne Virtuelle 3D Brille.

På YouTube og i Playstore og Appstore kan du finde en lang række VR videoer og Virtual Reality spil, du kan bruge på telefonen i denne Virtual Reality 3D brille. Hvis VR app og telefon understøtter det, kan du anvende telefonens Gyroskop til at styre den vinkel du oplever den virtuelle verden i.

Den virtuelle brille fra Denver er utrolig nem af bruge. Du tager den smarte telefonholder ud og placerer telefonen i den. Starter din video eller app og sætter holderen på plads i VR-brillen.

VR appen eller din VR video viser 2 billeder på skærmen af din telefon. Når du tager brillen på, sikrer brillen, at hvert øje ser på kun det ene billede. På den måde kan man sammen med telefonen og sammen med VR-brillen skabe en virtuel 3D verden.

Hvilke muligheder du har i denne virtuelle 3D verden afhænger af, hvordan den pågældende app, spil eller video er lavet. Men ens for dem alle er, at du får en langt mere engagerende og nærværende oplevelse end ved blot at se på din normale skærm.

Virtuel Reality 3D brillen monteres nemt og enkelt på hovedet med en indstillelig velcro-lukning, der sikrer at den passer til langt de fleste personer.

Specifikationer:
- Virtual Reality 3D brille
- Understøtter SmartPhones 4,7’’ – 6,5’’
- Nem montering af telefon i aftagelig holder
- Praktisk åbning i siden til høretelefoner
- Understøtter 360° rotation via gyroskop
- Bluetooth fjernbetjening medfølger
- Medfølgende gummi-pads til at tilpasse telefonholder til din telefon
- Størrelse: 195x115x135 mm mm
- Vægt: 404 g
- Farve: Sort / Lys grå

Varenummer: 13164

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg