Wirelås til laptop

Gør din computer tyverisikret med en wirelås til laptop, der forhandles her hos avXperten. Der kan være meget at spare ved at eje en god wirelås.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Wirelås til laptop

Pas på din computer med en wirelås til laptoppen

En wirelås til laptop er en larmende simpel løsning på et meget omfattende problem. At få stjålet sine ting er aldrig sjovt – at få stjålet sin laptop er endnu mindre sjovt. Efterhånden er det nemlig sådan, at hele vores liv er samlet på vores computere og på vores smartphones. Her ligger kontakter, billeder, vigtige filer, telefonnumre og adgang til de sociale medier. Her kan både være vigtig social information og yderst vigtig arbejdsmæssig information. Bliver disse snuppet sammen med computeren, kan efterspillet derfor være næsten uoverskueligt. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at sikre sin laptop imod tyveri.

Hos os finder du et pænt udvalg af forskellige løsninger, når det kommer til wirelåse til laptop. Wirelåse fungerer i høj grad ligesom en cykellås. En wire af en given længde bindes rundt om noget stabilt – for eksempel et bordben, en stolpe eller et stoleben – og sættes derefter til computerens låsehul. Her kan man sætte låsen fast ved hjælp en af en kode eller nøgle. Et låsehul er fast inventar hos langt de fleste bærbare computere af nyere dato. Teknologien bag disse wirelåse er derfor både smart og nem at anvende. Når først låsen er tilsluttet computeren, er maskinen stort set umulig at rende af sted med. Samtidig er wiren tilpas lille og elastisk nok til, at man nemt kan have den med i tasken, uden at den fylder eller generer.

Disse valgmuligheder har du inden for wirelåse til laptops

Fælles for alle de wirelåse vi udbyder er, at de alle er billige og nemme at bruge. Vi fører blandt andet produkter af modellen Kensington, en variant som er utrolig populær blandt brugerne. Vores Kensington låse kommer i forskellige udgaver. Modellen fås i forskellige længder. Variationerne i længde muliggør en lang række forskellige låsemuligheder. Ved man at ens bærbare computer altid skal placeres samme sted, kan den korte variant være tilstrækkelig. Flytter man sig oftere rundt, er man mere sikker med den længere udgave.

Et sted hvor vores wirelåse til laptop varierer, er med hensyn til låsemetoden. Det er nemlig både muligt at erhverve sig en wirelås med nøgle og en wirelås med kodefunktion. Hvad man foretrækker er selvfølgelig helt individuelt. Nogle folk har svært ved at huske koder, og de har derfor stort gavn af en nøgle, som de blot kan opbevare i deres nøglebundt. Andre har måske en tendens til altid at smide nøgler væk, og her er en kodelås at foretrække. Lige meget hvad man er mest til, har vi på vores hjemmeside den rette løsning.

Låsehul i laptoppen

Står du og overvejer, om du skal anskaffe dig en wirelås til laptop, så stiller du nu måske dig selv spørgsmålet: Har min computer virkelig et låsehul? Selvom du måske bliver overrasket, så er svaret næsten altid ja. Ofte er låsehullerne så små og diskrete at man ikke lægger mærke til dem, men de er der. Ofte sidder de enten på bagsiden af skærmen eller under selve laptoppens bund. Er du i tvivl om hvorvidt din computer har et låsehul til en wirelås, så slå det eventuelt op på nettet eller tjek i instruktionsbogen. På denne måde sikrer du dig, at du ikke imod alle odds skulle begå et fejlkøb.

En wirelås giver dig ro i sindet og økonomisk sikkerhed

At sikre ens laptop med en wirelås inden man forlader den er ikke kun smart på grund af de mange vigtige filer, som ens maskine indeholder. Det er også smart set ud fra et rent økonomisk perspektiv. En bærbar computer er dyr, og det kan være bittert at skulle gribe i pungen efter penge til en ny, især hvis det kunne være undgået. Nogle gange kan man være heldig at få hjælp fra ens forsikring ved tyveri. Desværre er det ofte sådan, at en forsikring ikke gælder, hvis det vurderes, at man selv står til ansvar. Dette gør man ofte, hvis man efterlader computeren ubevogtet i et tomt rum.

Ligesom med en cykellås, så kan en wirelås til laptop levere en vis form for juridisk sikkerhed. Kan man stå inde for, at man havde låst computeren fast med en effektiv låsemekanisme, så er der nemlig mulighed for, at forsikringen vil dække noget af eller hele tabet. Udover dette aspekt er en wirelås også god for både ens nerver og ens ryg; efterlader computeren behøver man nemlig ikke frygte tyveri, og så slipper man for at bære rundt på den tunge maskine hvor end man går hen.

Enhver ejer af en laptop bør investere i en wirelås. En wirelås, hvad end den er udstyret med nøglelås eller kodelås, gør det mere sikkert at efterlade ens computer på skrivebordet, i klasselokalet eller i biblioteket. Med den smarte låsemekanisme kan man sørge for, at computeren bliver hvor den er, i sikkerhed fra folk med lidt for lange fingre. Her behøver man blot at være i nærheden af en stolpe, et bordben eller lignende, som man kan låse den fast il. I langt de fleste tilfælde vil wirelåsen kunne fæstnes til laptoppen ved hjælp af et indbygget låsehul.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007