avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Genopladelige D batterier 2 stk. (4000mAh) HQ

Pakke med 2 stk. NiMH genopladelige D batterier som også kaldes LR20 eller Mono batterier. Batteriet har en spænding på 1,2V.

Disse genopladelige batterier fra HQ har en kapacitet på 4000mAh.

NiMH-batterier som disse har meget lav selvafladningshastighed. De kan genoplades og sparer således penge og er også miljøvenlige. Genopladelige batterier er derfor en bedre langtidsinvestering end alm. batterier. Udover at du sparer penge skåner du også miljøet ved at anvende genopladelige batterier i dine elektriske apparater.

Disse batterier fra HQ er særligt egnede til DECT-telefoner, legetøj, lommelygter og forskellige elektriske apparater, f.eks. pc-mus.

Disse genopladelige batterier bruges også typisk i fx radioer, cykellygter, babyalarmer, boomblastere, modelektronik og røgalarmer.

Fordelen ved et D batteri er at batteriet er fysisk stort og derfor kan det indeholde meget strøm. Den høje strømkapacitet gør batteriet meget velegnet til strømkrævende enheder.

NiMH står for Nikkel-Metalhydrid batterier og er batterier, der ikke lider af Memory-effekt, hvor genopladelige batterier, der ikke bliver fuldt afladet mellem opladningscyklusserne husker den forkortede cyklus og dermed reduceres i kapacitet. Med disse NiMH batterier er denne hukommelseseffekt fortid.

NiMH indeholder ikke miljøfarlige tungmetaller og er derfor mere miljøvenlig end NiCd batterier.

Specifikation:
- Enhedstype: Genopladelige batterier.
- Teknologi: NiMH.
- Type: D (Mono).
- IEC-navn: LR20.
- Antal batterier: 2 stk.
- Spænding: 1,2 V.
- Kapacitet: 4000 mAh.

Varenummer: 15387

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort