Termocover til pool

Et termocover til din pool kan hjælpe med at holde vandet rent og varmt natten over. Denne type cover er især smart til badebassinet i haven, som nemt kan blive koldt og beskidt uden beskyttelse.

Læs mere om Termocover til pool

  Termocover til pool - Vær klar til sommeren

  Her på siden finder du vores udvalg af termocovers til din pool.

  Når det er sommer i Danmark, går der ikke lang tid før mange opsætter deres badebassin/pools så de kan køle ned på de varme dage.

  Med det danske vejr, kan det dog betyde at du kan risikere at det ikke er alle dage du kan svømme, og med det svingende vejr er det heller ikke sikkert at din pool forbliver varm.

  Et termocover vil kunne hjælpe dig her, da det både holder blade og skidt ude af poolen, og samtidigt også holder vandet ved dets temperatur gennem de kolde nætter.

  Hvis du ikke har et varmeapparat til din pool, vil et termocover derfor være en ideel investering, da det kan hjælpe vandet med at holde på dets temperatur.

  Dermed skal du heller ikke tænde for dit varmeapparat så ofte, men derimod nyde det solopvarmede vand; det betyder at du også skal investere i et godt termocover, der kan holde på varmen og samtidigt også beskytte din pool.

  Et termocover kan være utrolig effektivt, hvis det bruges ordentligt; det er vigtigt at huske på at et termocover ikke kan opvarme dit vand eller holde det ved eksempelvis 20℃ i flere dage, men det kan hjælpe dig med at holde vandet ved en komfortabel temperatur og samtidigt stoppe blade og skidt, muligvis endda nysgerrige kæledyr, væk.

  Når din pool ikke bliver brugt i løbet af natten, vil et termocover hjælpe med at holde på varmen, og samtidigt også bruge varmen fra selve poolen til at holde vandet varmt.

  Termocoveret fungerer som et isolerende element, der forebygger varmetab, når temperaturen dykker i løbet af natten.

  3 ting du skal vide før du kigger på termocovers til din pool

  Udover at holde blade og skidt ude af din pool, vil et cover til din pool også sørge for at du mister varmen meget langsommere end hvis den står uden dække, hvilket kan hjælpe dig med at spare penge på opvarmning.

  For at kunne træffe den rette beslutning om hvilke krav du har til dit termocover, er det vigtigt at have styr på dine prioriteter først; har du små børn, der kan være fristet til at gå i vandet? Har du en solrig have og vil derfor gerne udnytte solens stråler?

  Er du mere interesseret i noget funktionelt, eller betyder designet på termocoveret meget for dig?

  Der findes nemlig flere forskellige former for termocovers til poolen, og det kan være forvirrende at skulle navigere sig igennem det store udvalg der findes; derfor er det nemlig vigtigt at overveje hvilke krav du har til dit termocover.

  #1 - Poolens omgivelser

  Det er vigtigt at huske på at termocovers er designet til at holde på varmen, men ikke samle den; et termocover fungerer derfor mest effektivt til indendørs pools, eller et udendørs resort, hvor coveret ikke vil blive brugt i løbet af dagen.

  Du vil derfor ofte ikke få lige så meget ud af at bruge termocovers til private pools, hvor poolen typisk vil være dækket med mindre den er i brug; derfor vil der ikke være et lige så stort behov for at kunne holde på varmen, men derimod ofte et behov for noget der kan samle varme.

  Dog, kan termocoveret stadig holde din pool ved en komfortabel temperatur gennem natten.

  #2 - Termocoverets størrelse

  Når du vælger et termocover, er det vigtigt at du overvejer hvor stort det skal være.

  Der findes mange forskellige størrelser indenfor termocovers, og det kommer derfor også meget an på hvor stor din pool er; jo større termocoveret er, jo tykkere kan det også blive, da der er mere areal at holde varmt.

  Jo større dit termocover er, jo tungere bliver det også at skulle løfte og flytte rundt, men du vil ofte kunne få tilbehør der kan hjælpe dig med at dække og afdække din pool.

  Hvis coveret ikke er stort nok og dermed ikke dækker din pool nok, kan du risikere at termocoveret ikke kan leve op til sit formål, og dermed ikke holde vandet varmt og rent.

  Det er også vigtigt at du sørger for at termocoveret er skåret så det passer til din pool, da for store termocovers, der hænger over poolen, kan slide på dit cover.

  De fleste covers til pools er ofte enten firkantede eller runde, så hvis din pool er speciallavet eller i en form der ikke er almen, kan du ofte slippe afsted med at klippe coveret til, så det passer perfekt til din pool.

  #3 - Vedligeholdelse af dit termocover

  Et termocover kan sørge for at du kan svømme hvornår du har lyst til det, såsom om aftenen eller endda om natten.

  Disse praktiske covers holder din pool varm, og forhindrer blade, skidt og andet i at forurene vandet.

  Men meget ligesom andre former for pooludstyr, vil dine termocovers oftest blive brugt i hårdere omgivelser; kontinuerlig udsættelse for klor og solen, kan slide hurtigere på dit cover end du regner med.

  Covers til din pool kræver lige så meget vedligeholdelse som andet pooludstyr, og med den rette vedligeholdelse kan du få flere års levetid ud af dit pool cover.

  Når dit termocover er foldet ud og sidder på din pool, kan de være udsat for direkte sollys; nogle termocovers er beskyttet mod UV stråling, men et termocover der sidder ude og bager i solen, kan sjældent holde mere end en sæson, og derfor er det nødvendigt at du har dit termocover i et køligt og sikkert område, mens du bader.

  Ekstreme temperaturer, både varme og kolde, kan skade dit termocover.

  Eksempelvis vil ekstremt høje temperaturer langsomt begynde at nedbryde dit termocover, mens kolde temperaturer kan fryse dit cover, og efterlade det skrøbeligt og ødelagt, når foråret kommer.

  Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på hvor du lægger dit termocover, når du ikke bruger det, og også husker at gøre det rent efter brug.

  Hvis du eksempelvis regner med at skulle have termocoveret af i mere end en dag eller to, bør du sætte tid af til at rengøre og tørre begge sider.

  Det tager heldigvis typisk ikke lang tid, og du kan rense begge sider med din vandslange for at fjerne klor, og derefter hænge coveret til tørre i solen; med et rent termocover skal du nemlig ikke bekymre dig om langtidsskader fra klor.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Vi sender pakken i dag
  Bestil inden kl. 20.30
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid
  E-mærket
  Godkendt siden 2007