Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Ubiquiti AmpliFi

Ubiquiti AmpliFi giver dig mulighed for at opsætte et trådløst netværk i allerhøjeste kvalitet. Opnå de helt høje hastigheder i hele hjemmet med de smarte routere og Access points fra Ubiquiti AmpliFi.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ubiquiti AmpliFi

Sådan får du bedre trådløst netværk nemt og enkelt

Vil du gerne vide mere om hvordan du får bedre trådløst netværk? Se vores fyldestgørende guide herunder.

Få effektive trådløse routere fra Ubiquiti AmpliFi serien

Ubiquiti er kendte for deres effektive løsninger til stabile og lynhurtigte trådløse netværksopsætninger.

Det samme gælder AmpliFi serien, som indeholder en række effektive routere samt effektive access points, eller antenner som indeholder den smarte Mesh teknologi.

Med det rette setup af routere og access points fra Ubiquiti får du en ekstremt hurtig trådløs forbindelse i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Forbind router med access points for at gøre dit trådløse netværk lynhurtigt i alle rum.

Forbindelsen er ikke blot hurtig, men også utrolig stabil og sikrer at du altid har en effektiv forbindelse til dit trådløse netværk, uden at hastigheden svinger op og ned afhængigt af hvor du befinder dig.

De smarte Access points kan kommunikere med hinanden, og ved hele tiden hvordan de skal fordele signalet så personerne i bygningen hele tiden har den perfekt forbindelse.

Opsætningen af et netværk som dette er utrolig nemt, og kræver næppe den store tekniker.

Brugervenlig opsætning giver dig mindre besvær.

Det smarte ved Ubiquitis løsninger, er at du frit kan fjerne eller tilføje diverse enheder, uden at du skal til at lave hele din installation om.

De effektive routere fra Ubiquiti AmpliFi har en samlet hastighed på 1167 Mbps, hvilket er mere end nok til de fleste personers netværks abonnement.

Husk, når du vælger et setup som Ubiquiti AmpliFi, altid at undersøge hvor mange acces points dit hjem har brug for.

Nogle hjem har slet ikke brug for access points, andre har brug for en række for det bedste signal.

Afhængigt af størrelsen, samt det materiale dit hus er lavet af kan der være forskellige krav for hvor mange Access points der skal til for at få den optimale forbindelse i hele huset.

Effektiv netværksopsætning med smart MESH teknologi fra Ubiquiti AmpliFi

Produkterne i Ubiquiti AmpliFi kategorien bruger den såkaldte “MESH” teknologi.

Med et mesh netværk får du et trådløst netværk med et ekstremt effektivt signal.

  • Et mesh system består af en hoved mesh router, med tilhørende antenner eller extenders som booster dit WiFi signal i hjemmet, eller på arbejdspladsen.

Dette sikrer at du altid har det maksimale signal, ligegyldigt hvilken afkrog du befinder dig i.

  • Mesh anses som værende fremtidens svar på netværksopsætning, og langt de fleste gamle systemer bliver i dag udskiftet med disse løsninger.

Det er utrolig nemt at opsætte et Mesh system, da de fleste Mesh produkter er utrolig brugervenlige og yderst nemme at integrere i din opsætning.

Derudover er det også blevet væsentlig billigere end for få år siden, hvor denne nye teknologi kostede en hel del mere end nu.

Mesh er en teknologi der teknisk set "forlænger" din router og gør signalet stærkere.

Hvis du er frustreret over at dit WiFi signal er ringe i bestemte områder i din bolig, så er et mesh system uden tvivl den bedste løsning.

Du vil kunne nyde det maksimale output dit WiFi har til rådighed, og føle at du sidder lige foran din router ligegyldigt hvor du er koblet på nettet.

Få fuld kontrol over dit netværk med Ubiquity AmpliFi appen

For at få den optimale styring af dit trådløse netværk, har Ubiquiti udviklet en app som kan bruges til at kontrollere og overvåge dit Wi Fi setup.

Denne app er utrolig nem at sætte op og vil altid holde sig opdateret automatisk.

Appen overvåger dit trådløse netværk, og giver dig hele tiden information omkring stabiliteten af dit netværk.

Appen gør det også muligt at give gæster adgang til internettet for en bestemt periode, uden du behøver at dele dit WiFi password.

Hvis du har børn, eller selv er en person som gamer og har brug for mere effektiv netværk end de fleste, kan du med appen dedikere den største mængde internet til din enhed.

Gør specifikke enheder hurtigere ved at give dem en fokuseret mængde data fra dit netværk.

Selvom du ikke er hjemme, kan du fortsat styre dit WiFi setup blot ved at forbinde en Google eller Facebook profil til appen, som giver dig mulighed for at fjernstyre dit netværk i hjemmet.

Hvis du har børn i huset som helst ikke skal bruge internettet efter et bestemt tidspunkt om aftenen, kan du begrænse adgangen til internettet indenfor bestemte tidsrum i appens indstillinger.

Understøtter en Ubiquiti AmpliFi router WiFi 6?

Hvis du er bekendt med markedet for trådløst internet, ved du måske at der er en ny standard på markedet som kaldes for WiFi 6, eller 802.11ax.

Denne nye standard gør det muligt at opnå ekstremt høje hastigheder, mere end nogensinde før når det gælder trådløst netværk.

De fleste produkter fra Ubiquiti tilbyder den gamle standard ved navn WiFi 5, som stadig er mere end nok for almindelige forbrugere.

De sikrer en hastighed helt op til 1167Mbps hvilket er meget mere end hvad de fleste har tilgængeligt med deres abonnement.

Når det så er sagt, så vil Ubiquiti uden tvivl fokusere på den nye WiFi standard, da den fortsat bliver mere og mere populær, og bliver integreret i mange produkter.

WiFi 6 er allerede i fokus hos Ubiquiti.

WiFi 6 kommer højst sandsynligt til at være den nye standard, men lige nu er det stadig WiFi 5 som findes i langt de fleste produkter på verdensplan.

Vi har lavet et indlæg som giver dig det komplette overblik over den nye WiFi 6 standard, læs det her: Wi-Fi 6 - Den komplette guide til den nye trådløse standard


Type
0
0
Vælg alle
Brand

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007